Oana Radu

Oana Radu | Official Video |
  • Star - Rating
5

Top - Rating

Friends, vote for the beautiful video!
Oana Radu – Strig | Official Video |

Sending
User Review
5 (3 votes)

S-a nascut in Craiova pe data de 7 Decembrie 1993. Un sagetator ambitios, care reuseste tot ceea ce isi propune. A inceput sa cante de la varsta de 3 ani si 8 luni la Palatul Copiilor din Craiova, unde a studiat pana la varsta de 7 ani. Dragostea pentru televiziune si muzica, a aparut in urma “Stelutelor Abracadabra”, unde a obtinut premiul 1.

Oana Radu

Oana Radu

Timp de doi ani de zile de la varsta de 8 ani, a prezentat o emisiune pentru copii “Lumea Piticilor” la o televiziune locala din Craiova.

Au urmat 5 ani de pian si teorie muzicala la “Scoala Populara De Arta” din Craiova, unde lua si ore de canto. Toata aceasta perioada a fost presarata de participarea cu succes la festivaluri nationale si internationale de muzica usoara pentru copii, unde a obtinut trofee, premii, cat si mentiuni si premii speciale. Aparitiile radio si tv de pe atunci au dus-o catre cel ce urma sa ii fie timp de 5 ani de zile profesor. De la varsta de 13 ani a lucrat cu maestrul Cornel Fugaru, care a invatat-o cu adevarat ceea ce inseamna sa canti exact ca in strainatate.

Oana Radu

Oana Radu

La varsta de 18 ani a participat la prima editie a concursului televizat “Vocea Romaniei”,

unde dupa ce a intors toate cele patru scaune, a mers alaturi de Marius Moga pana in semifinala concursului. Iesirea din concurs, a fost trista, dar totodata o rampa uriasa de lansare. In anul 2012 si-a facut primul band live, alaturi de care a inceput sa cante la evenimente, si automat sa castige primii bani din muzica. In 2013, luna august , la indemnul celui mai bun prieten a inceput un regim de slabit, in urma caruia a slabit aproape 60 de kg.

Oana Radu

Oana Radu

Oana Radu – Strig | Official Video |



Adagio TV

2 Сomments: “ Oana Radu

Comments are closed.