Irina Rimes

Irina Rimes | Official Video |
  • Star - Rating
5

Top - Rating

Friends, vote for the beautiful video!
Kadebostany – Letters From Her ft. Irina Rimes | Official Video | and
Mahmut Orhan x Irina Rimes – Nu Vreau | Official Video |
New single “Kadebostany – Letters From Her ft. Irina Rimes”
I hope you like it

Letters From Her ft. Irina Rimes(Kadebostany x Irina Rimes)Adagio TV

Nu Vreau(Mahmut Orhan x Irina Rimes)Adagio TV

Adagio TV Russia.Adagio TV Russia.
Sending
User Review
5 (1 vote)

Turkish Producer Mahmut Orhan has unveiled his shimmering new video featuring Moldovan singer Irina Rimes.

Irina Rimes

Irina Rimes


A whimsical deep house track, ‘Nu Vreau’ features bouncing production by Orhan which when combined with Rimes’ ethereal vocals cultivates a vibe that is at once thrilling and subtle. Irina Rimes face parte din valul de artiști noi, ce surprind piața muzicală din România cu versuri de suflet și pentru suflet.

Irina Rimes

Irina Rimes

Născută în Republica Moldova, cântăreața a cucerit toate topurile muzicale, timp de saptămâni întregi, cu primul ei single “Visele”.

Mai mult de atât, este prima artistă din țară care a lansat o trilogie, denumită sugestiv #IubiriSecrete. Povestea este inspirată dintr-o experiență personală, iar cele trei piese, #IubireaNoastraMuta, #DaCeTu și #HainaTa, reprezintă un amalgam de emoții și trăiri, fiind scrise pe baza unor stări cât se poate de autentice. Irina Rimes, cunoscuta si sub numele de Irina Remesh sau Irra, este o solista provenita din Moldova. S-a remarcat initial in propria tara, in competitia “Fabrica de staruri”, unde a fost finalista. A debutat cu piesa “Visele” in 2016 si a dobandit rapid succesul cu trilogia formata din piesele “Haina ta”, “Iubirea noastra muta” si “Da` ce tu”. Trilogia vorbeste despre o dragoste nerostita, despre starile si emotiile pe care artista le-a simtit la un moment dat in viata ei. Irina a colaborat in Moldova cu artisti precum Ion Linkovschi si El Radu pentru piesa “Gimme reason to believe” si in Romania, cu Raluka, cea care a si ajutat-o sa se lanseze, pentru piesa “Ieri erai”.

Irina Rimes

Irina Rimes


Adagio TV

The best reviews about: “ Irina Rimes

Comments are closed.