Dj Dark

Dj Dark | Official Video |
  • Star - Rating
5

Top - Rating

Friends, vote for the beautiful video!
Dj Dark & MD Dj – Il Padrino | Official Video | and
Dj Dark – Zara ft. Meena | Official Video |
New single “Dj Dark – Zara ft. Meena”
I hope you like it

Adagio TV Russia.Adagio TV Russia.Adagio TV Russia.Adagio TV Russia.
Sending
User Review
5 (15 votes)

Dj Dark

Când muzica începe să facă parte din viața cuiva e ca și cum întreaga existență se pliază pe sunetele minții și ale sufletului.

Dj Dark

Dj Dark

Pasiunea pentru muzică nu e ceva ce se poate controla…pornește din interior, din cele mai ascunse și sensibile locuri, și izvorăște la suprafață, ajungând la urechile pregătite să o asculte și fiind gata să transforme trupurile în valuri de vibrații halucinante.

Dj Dark

Dj Dark

Încă de mic pasionat de arta muzicală, Dj Dark aka Saszet Balint, își începe activitatea de Dj în anul 2003, la vârsta de numai 14 ani. Rampa de lansare a fost una dificilă, însă dragostea pentru muzică a făcut ca nimic să nu fie imposibil astfel că, în 2008, Dj Dark începe cu producția muzicală în colaborare cu diferiți cântăreți.

Dj Dark

Dj Dark

Anul 2010 a fost unul prosper, acesta lansându­se în lumea muzicii în urma colaborarii cu Sonny Flame­ “Jump up”, melodie al cărei videoclip a fost filmat de Iulian Moga.

Dj Dark

Dj Dark

Tot în cursul acestui an, Dj Dark se alatură echipei Vibe FM, unde activează timp de 2 ani, după care se mută la Radio 21 Romania și­și desfășoară activitatea până în prezent. Dj Dark și­a câștigat renumele în primul rând prin intermediul muncii depuse și al pasiunii puternice, iar mai apoi datorită implicării sale în seturile săptămânale de la radio, fiind astfel unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați remixeri din România. A remixat piesele artiştilor din afară precum Rihanna, Adele , Calvin Harris , David Guetta, Pitbull , dar și din Romania, cum ar fi Carla’s Dreams , Andreea Banica , Liviu Hodor , Antonia , Nick Kamarera, i­au adus celebritate, satisfacție și împlinire în ceea ce privește cariera acestuia. În materie de single­uri, Dj Dark se bucură de apreciere și succes, în 2011 colaborând cu Phelipe împreună cu Shidance. Ultimul său single. Antonia Ai Mana, este unul care sparge topurile, reușind ca să adune 5 milioane de ascultări într­un timp mai scurt de 5 luni. Artist la Cat Music, consacrat la toate edițiile Liberty Parade din 2010 încoace, participând la evenimente peste tot în țară și nu numai, în Italia , Irlanda , Bulgaria , Albania , Germania , Londra, Dj Dark a reușit să acumuleze o experiență vastă în ceea ce privește muzica electronică, astfel încât și­a cucerit publicul într­un timp foarte scurt cu producțiile personale, dar și cu talentul și pasiunea sa în materie de Dj­ing.

Dj Dark

Dj Dark


ADAGIO TV RUSSIA

The best reviews about: “ Dj Dark

Comments are closed.